Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CARLES CASES STRINGS BAND TRIO
Bandes sonores i noves composicions

A Carles Cases Strings Band el compositor i pianista sallentí estarà acompanyat per Alberto Reguera al violí i Sveta Trushka al violoncel. En aquest concert es podran escoltar peces de la dilatada carrera musical cinematogràfica de Carles Cases; a més a més d’algunes de les seves noves composicions.

Carles Cases està actualment immers en la composició i gravació de les seves pròpies produccions, compaginant-ho amb la realització de concerts de les seves obres, ja sigui en format piano solo, duet, trio o orquestra. A finals de 2021 va editar ‘Minimal’, la seva primera obra minimalista, que es va podeu escoltar al Kursaal l’1 de novembre passat.

A la dècada dels 80 va estar dedicat exclusivament a la direcció musical del cantautor Lluís Llach, tant a les gravacions dels discos com a les actuacions en directe, realitzant fins a 800 concerts. L’Acadèmia Charles Cross (París) li va atorgar el primer premi al millor àlbum per ‘T’estimo’ de Lluís Llach.

Vint-i-cinc anys dedicat a la composició i realització de bandes sonores per a cinema, tant europeu com americà. Va ser compositor habitual de pel·lícules de directors com Gonzalo Suárez, Ventura Pons, Jaume Balagueró, Eduardo Rossoff, Jaime Chávarri o Stuart Gordon.

ENTRADES
DATES
diumenge, 13 de març de 2022 - 12:00 h