Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CHINO & THE BIG BET + SAX ATTACK
Blues

Chino és un dels protagonistes de l’escena musical de Barcelona. La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l’escenari l’han portat per sales i festivals d’Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible.


Nascut a Argentina i establert a Barcelona des del 2000, és ara un artista amb una gran projecció internacional. També destaca la seva tasca com a docent i cofundador de l’Escola de Blues de Barcelona i la de coordinador de la Jam Sessions del Harlem Jazz Club i el Barcelona Pipa Club. Ara és al capdavant de “Chino & The Big Bet”, amb qui ja han editat 6 àlbums. Al costat de Víctor Puertas, han format un duo acústic i han gravat el seu primer àlbum.


Gust de Jazz, una iniciativa conjunta del Kursaal Espai Gastronòmic i el teatre Kursaal, permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l’escenari.


* La localització de seients dependrà de la distribució de les taules. Si voleu compartir taula amb altres persones que han comprat l’entrada feu-nos-ho saber a jordi@restaurantkursaal.cat

ENTRADES
DATES
diumenge, 24 de març de 2019 - 20:00 h