Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
COR DE TEIES
‘Sons de lluna’

Des de temps antics s’ha utilitzat la lluna per mesurar el pas del temps. Totes les cultures li han atribuït una influència sobre l’ésser humà. S’ha relacionat amb el moviment de les marees, amb el cultiu de la terra, amb mitologia, amb creences populars, amb la superstició, amb la bogeria, amb la irracionalitat i, sovint, ha estat associada al cicle menstrual i als poders femenins. Les fases de la lluna canvien de manera cíclica, simbolitzant el fet de néixer, créixer, decréixer i morir.

El Cor de Teies, cor de veus femenines nascut a Santpedor el 2016, el formen una trentena de dones de la població i altres municipis del Bages, que han anat coincidint de manera casual, iniciant aquest projecte amb ganes d’unir veus pel simple plaer de cantar.

Aquest cop presenten un espectacle que recull de cançons que ens faran viatjar al llarg d’una nit, endinsant-nos als poders de la lluna.


EL COR DE TEIES PROPOSA UN VIATGE PER CANÇONS DE MÚSICS QUE HAN CANTAT A LA LLUNA

DURADA
01:15h
DIRECCIÓ

Marc Reguant

MÚSICA

Jaume Sonet, piano
Anna Clarena, violí
Timothée Kamba Tobias, percussió
Mònica Blanque, contrabaix
Júlia Garrido: violoncel

COR

Cor de Teies

IL·LUSTRACIONS

Eva Subirana

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador