Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
COSES
‘Au jovent, via fora!’

Amb tres discos editats, del 1976 al 1978, la vida del grup Coses va ser breu però intensa. Va ser tan intensa i va deixar tanta petjada que molts avui encara saben seguir la lletra de les seves cançons de tant com els van quedar gravades a la memòria. Trenta-cinc anys després de la seva dissolució, l’any 2013 Coses va tornar als escenaris i un dels primers llocs on va actuar va ser precisament a El Club de la Cançó. L’octubre del 2016 van ser de nou a Manresa, dins la programació de la Fira Mediterrània, presentant el seu disc “Així s’encenen al vent”, acompanyats per la Cobla Sant Jordi. Ara ens visiten una altra vegada amb la seva formació original de trio reforçada pel músic Joan Aguiiar, “Juanche”, que els acompanya en aquesta segona etapa.


L’exmembre d’Esquirols Joan Vilamala deia de Coses que havia estat un grup “amb consciència de país, amb esperit crític i amb qualitat”. El pas dels anys no ha fet sinó reforçar en ells aquells tres atributs.

ENTRADES
DATES
dijous, 25 de gener de 2018 - 21:00 h