Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
CRIS JUANICO
'Salpols'

EL CANTAUTOR PRESENTA EL SEU DARRER DISC, INSPIRAT EN LA MAR I LA POLS DE MENORCA

No és el primer cop que tenim el Cris Juanico al Club de la Cançó. L’última vegada va ser el 2018 formant part dels Menaix a Truà. Ara torna en solitari per presentar-nos les cançons del seu últim disc, ‘Viu’, i per refrescar-nos el record d’altres que formen part de la seva història musical, la història d’un llarg camí component i cantant, i que es remunta a principis dels noranta.

El nom de l’espectacle que ha creat per posar en escena aquest repertori, ‘Salpols’, vol definir l’esperit que l’inspira i que es mou entre la salabror del mar i la pols de la terra de la seva illa de Menorca. Des de les cançons que va cantar amb Ja t’ho diré i d’altres nascudes, ja sense el grup. Cançons sobre l’amor, el desig, la natura, la melancolia, els somnis, la festa o el compromís. Totes adaptades a un so acústic en què la seva veu s’embolcalla tan sols amb una guitarra, un contrabaix i un violí. Cris Juanico al natural.

DURADA
01:30h
VEU I GUITARRA:

Cris Juanico

VIOLÍ:

Blanca Coll

CONTRABAIX:

Joan Solà-Morales

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador