Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
CRIS JUANICO
'Salpols'

EL CANTAUTOR PRESENTA EL SEU DARRER DISC, INSPIRAT EN LA MAR I LA POLS DE MENORCA

No és el primer cop que tenim el Cris Juanico al Club de la Cançó. L’última vegada va ser el 2018 formant part dels Menaix a Truà. Ara torna en solitari per presentar-nos les cançons del seu últim disc, ‘Viu’, i per refrescar-nos el record d’altres que formen part de la seva història musical, la història d’un llarg camí component i cantant, i que es remunta a principis dels noranta.

El nom de l’espectacle que ha creat per posar en escena aquest repertori, ‘Salpols’, vol definir l’esperit que l’inspira i que es mou entre la salabror del mar i la pols de la terra de la seva illa de Menorca. Des de les cançons que va cantar amb Ja t’ho diré i d’altres nascudes, ja sense el grup. Cançons sobre l’amor, el desig, la natura, la melancolia, els somnis, la festa o el compromís. Totes adaptades a un so acústic en què la seva veu s’embolcalla tan sols amb una guitarra, un contrabaix i un violí. Cris Juanico al natural.

ENTRADES
DATES
dijous, 16 de gener de 2020 - 20:00 h