Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA GRAN
DÀMARIS GELABERT
La Dàmaris en concert amb la banda!
ENTRADES
15,00
12,00
10,00

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert portarà a la sala gran del Kursaal el seu univers musical, molt conegut pels nens i nenes que, tant a les escoles com a casa, escolten i canten diàriament les seves cançons.

En aquesta ocasió, Dàmaris Gelabert estarà acompanyada a l’escenari de musics coristes, un actor i la participació especial de les protagonistes dels viodeoclips de les seves cançons més conegudes: la Lola i la Caterina. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar els seus temes més populars: ‘Bon dia!’ ‘Els dies de la setmana’, ‘Qui sóc jo?’, ‘Tu’, ‘l’Abecedari’... L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dona l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Un concert-espectacle inoblidable
per gaudir en família.

DURADA
00:50h
VEU PRINCIPAL

Dàmaris Gelabert

VEUS CORISTES

Anila Padrós i Montagut 
Cristina Ferrero Celaya

ACTRIUS I ACTOR

Lola Call Castells
Caterina Cuspinera Masclans
David Cuspinera

MÚSICS

Àlex Martínez (piano)
Adrià Martínez (guitarra)
Dimas Corbera (baix)
Coqui Castells (bateria)

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dijous, 28 de setembre - 21:00 h
MÚSICA
divendres, 29 de setembre - 21:00 h
MÚSICA
diumenge, 1 d'octubre - 18:00 h