Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
DELIT D’ESTELS
Poemes de Lluís Calderer i música de Manel Camp

UN CONCERT INÈDIT INCLÒS DINS DELS ACTES PER HOMENATJAR LLUÍS CALDERER

Fa anys, Lluís Calderer va lliurar a Manel Camp uns poemes per realitzar-ne una composició musical. Aquests poemes intitulats ‘Delit d’estels’, van ser musicats i ara, en el context dels actes d’homenatge a Lluís Calderer tenim l’oportunitat d’escoltar aquesta obra que el pianista va composar i que mai abans s’havia presentat en públic. Per tant, aquest concert és una veritable estrena.

‘Delit d’estels’ és una obra forjada des de l’amistat i la complicitat multidisciplinar artística de dos grans creadors de la nostra ciutat. El concert fet en clau de jazz, posa sobre l’escenari una formació singular de tres grans músics: Manel Camp al piano, Celeste Alías que posa veu als poemes i el mallorquí Xisco Aguiló al contrabaix.

Aquest concert s’inclou dins del programa “Alfabet Calderer” que és un conjunt d’actes per homenatjar l’escriptor, professor i activista cultural manresà Lluís Calderer (1944-2020).

ENTRADES
DATES
divendres, 24 de febrer de 2023 - 18:00 h
divendres, 24 de febrer de 2023 - 20:00 h