Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
DICEN LAS MADRES
d’Alejandro Palomas

“Hi són, encara que no les veiem”. És la intensitat. És un home, una butaca i un ram de flors. I ‘Moon River’ amb la veu de Carla Bruni. La resta ho cobreix la foscor, perquè la resta és el dol i el dol és allò negre. En escena, l’home que acaba de perdre la mare s’asseu sota la llum fixa d’un far per compartir amb el públic l’amor que durant cinquanta anys ha unit mare i fill. L’orfandat, l’absència, la complicitat, l’enyorança...

Entre poemes, que són petits retalls de llum sobre el que som tots quan la mort se’ns emporta la nostra mare, l’home explica episodis commovedors de quan eren dos com si junts, el públic i ell, passessin les pàgines de l’àlbum familiar en què hi cap tot el que emociona i tota la veritat.

Un homenatge, no només a les mares, que ja són memòria, sinó als fills i filles que les viuen, les enyoren i les senten a prop, encara que no en tinguin.


UN RELAT COMMOVEDOR PER HOMENATJAR LES MARES, SOBRETOT, LES QUE JA NO HI SÓN

Espectacle en castellà

DURADA
01:10h
INTÈRPRET

Alejandro Palomas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 30 de novembre - 19:00 h
TEATRE
divendres, 1 de desembre - 20:00 h
TEATRE
2 i 3 de desembre - 18:00 h
TEATRE
diumenge, 3 de desembre - 12:00 h