Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
DUO DITIRAMBO
‘Cambra amb sis cordes’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

UN CONCERT EN QUÈ CONEIXEREM LA GUITARRA CLÀSSICA EN LA MÚSICA DE CAMBRA

 

La Setmana de Cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa culmina amb el concert del convidat Duo Ditirambo, integrat per la violinista Noelia Gómez i el guitarrista Alfonso Aguirre, que durant la setmana compartirà assajos oberts i classes magistrals amb els alumnes del centre. A ells s’hi afegiran dos pro - fessors del centre, Anna Òrrit, flauta i Peter Schmidt, violoncel, per presentar un programa variat de música de cambra amb guitarra.

Un repertori eclèctic que desplega algunes de les múltiples pos - sibilitats que ofereix la guitarra clàssica en la música de cambra, combinada amb flauta, viola i violoncel. S’intercalen clàssics com Manuel de Falla o Astor Piazzolla, amb un primerenc Schubert, creacions de Nico Richter i Carlos Alberto Vázquez i una divertida selecció d’arranjaments de música llatinoamericana.

ENTRADES
DATES
diumenge, 17 de maig de 2020 - 12:00 h