Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
E.V.A
de M. Artigau, C. Genebat i J. Manrique - T de Teatre

El grup T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb una aventura molt especial: E.V.A.. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, i les crisis generacionals, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra.


E.V.A. és l’Escala Visual Analògica del Dolor i també és una comèdia dramàtica en què T de Teatre parla de la poètica que de vegades l’acompanya i presenta un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola. Es tracta d’una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida. Un muntatge que ens fa reflexionar tot rient.

ENTRADES
DATES
dissabte, 27 de gener de 2018 - 21:00 h
diumenge, 28 de gener de 2018 - 18:00 h