Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA
de Frank Wedeking

El despertar de la primavera (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre el pas a l’adolescència d’un grup de joves en una època en què predominen la repressió, la por i la ignorància, a l’Alemanya del segle XIX.


Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla, que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nens, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.


El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena el 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, s’ha estrenat en escenaris de Nova York, Londres, Viena, Buenos Aires... a Barcelona... i ara també a Manresa!

DURADA
02:00h
LLIBRET I LLETRES

Steven Sater

ADAPTACIÓ

David Pintó

MÚSICA

Dunca Shelk

DIRECCIÓ

Marc Vilabella

DIRECCIÓ MUSICAL

Gustavo Llull

COREOGRAFIA

Ariadna Peya

INTPÈRPRETS

Elisabet Molet, Laura Daza, Jana Gómez, Clara
Solé, Mireia Coma, Clara Gispert, Marc Flynn,
Eloi Gómez, Dídac Flores, Marc Udina,Roc
Bernadí, Àlex Sanz, Bittor Fernández

MÚSICS

Xavi Viader/Quim Magnet (guitarra) Aina
Berenguer (bateria), Emiliano Roca, Alejandro
Fränkel (baix elèctric i contrabaix) Gustavo
Llull / Marc Garcia Rami (teclats)/ Marta Sala
/ Raúl Heredia (xel·lo) Nacho López / Marc
Santó (violí i guitarra)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador