Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA
de Frank Wedeking

El despertar de la primavera (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre el pas a l’adolescència d’un grup de joves en una època en què predominen la repressió, la por i la ignorància, a l’Alemanya del segle XIX.


Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla, que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nens, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.


El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena el 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, s’ha estrenat en escenaris de Nova York, Londres, Viena, Buenos Aires... a Barcelona... i ara també a Manresa!

ENTRADES
DATES
dissabte, 24 de març de 2018 - 21:00 h