Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
EL GALLARDO ESPAÑOL
amb en Peyu
A partir del 25/08/20
20,00
18,00

EN PEYU EN TOT EL SEU ESPLENDOR, PREPARAT PERQUÈ ENS FEM UN BON TIP DE RIURE

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquest cop. Per no buscar-se més maldecaps, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: ‘El gallardo español’ de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arla... Salvant les distàncies, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Entrades a la venda a partir del 25 d'agost.

DURADA
01:30h
INTÈRPRET

Peyu

DIRECCIÓ

Joan Roura

GUIÓ

Peyu i Joan Roura

FOTOGRAFIA

Pep Duran

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
29 i 30 d'agost - Diverses sessions
TEATRE
diumenge, 6 de setembre - 18:00 h
TEATRE
divendres, 18 de setembre - 20:30 h
TEATRE
26 i 27 de setembre - Diverses sessions