Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - TEATRE
CONSERVATORI - TEATRE
EL MAG D’OZ
de Manresa Teatre Musical
ENTRADES
15,00
12,00

‘El meravellós Mag d’Oz’, novel·la de L. Frank Baum, inspirà la pel·lícula de culte ¨El Mag D’Oz¨, protagonitzada per la inoblidable Judy Garland. La cinta, que va ser nominada a sis premis Oscar,
destaca per la seva partitura i els personatges inusuals que amb els anys s’ha convertit en una icona de la cultura popular americana.


Dorothy Gale és una jove òrfena que viu a la granja dels seus oncles al ben mig dels camps de Kansas. L’avorriment i el desencís pel món que l’envolta la porten a fugir i amagar-se en un circ
ambulant, on els seus artistes li explicaran una història fantàstica que és interrompuda per un tornado. Aquest durà la noia i el seu gosset Toto a un món nou. La màgica i desconeguda terra d’Oz on haurà d’enfrontar-se a malvades bruixes i a mags poderosos, alhora que descobrirà la força dels seus recursos a través dels seus amics i companys de viatge: un espantaocells, un home de llauna i un lleó.


Però la tornada a casa no serà gens fàcil ja que la Dorothy haurà d’aprendre valuoses lliçons abans no trobi el camí.

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ ARTÍSTICA I ESCÈNICA

David Bacardit

TRADUCCIÓ, ADAPTACIÓ

Sílvia Santamaria

DIRECCIÓ VOCAL

Elisabet Paulet

COREOGRAFIES

Pablo Testa Grösbaum
Ariadna Guitart Pujol

INTÈRPRETS

Alumnes de Manresa Teatre Musical

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 17 de gener - 20:00 h
MÚSICA
dijous, 24 de gener - 20:00 h
MÚSICA
divendres, 25 de gener - 21:00 h
TEATRE
26 i 27 de gener - Diverses sessions