Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL RATPENAT
de J. Strauss

L'Aula d'Òpera de l'Escola de Música dels Amics de la Unió de Granollers peresenta l'òpera El Ratpenat de J. Strauss, en la versió catalana de Viviana Salisi.

Lalegre història d'El ratpenat explica la venjança d'un tal doctor Falke sobre Gabriel von Eisenstein, que li va jugar una mala passada. Una òpera divertida sota la direcció musical de Viviana Slisi i Jordi Casanova. 

En els darrers anys l'Aula d'Òpera de Música dels Amics de la Unió de Granollers han realitzat diverses actuacions, algunes amb reculls d'escenes de diverses òperes; muntatges d'òperes senceres, com The Fairy Queen de H.Purcell (juntament amb l'orquestra Ars Médica), o Le Nozze di Figaro de W.A.Mozart.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ MUSICAL

Viviana Salisi i Jordi Casanova.

DIRECCIÓ ESCÈNICA

Carles Ortiz

INTÈRPRETS

Rosalinde: Dolors Sòria / Marta Carrillo

Adele: Roser Guixé / Sílvia Ribera

Eisenstein: Xavier Vilalta 

Dr Falke: Toni Marín

Frank: Ricard Martín

Orlofsky: Rosa M. Pont

Alfred: Paco Martínez

Ida: Dolors Sòria

Dr Blind: Joan Ruiz

Frosch: Carles Ortiz

COR

Alba Aguado, Àlvar Yañez, Begoña Tortosa, Carmela Monasterio, Chantal Pi, Eduard Pujol, José Cárdenas, Lluís Comín, Margarida Serrat, Mercedes Vigil i Mònica Parra.

PIANO

Viviana Salisi

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador