Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
EL TRENCANOUS
Ballet de Catalunya
ENTRADES
28,00
26,00
26,00

El Ballet de Catalunya és la companyia privada de ballet clàssic de Catalunya, que s’estrena amb aquesta gran obra especialment adient en l’època nadalenca: El Trencanous, i en la versió de Marius Petipa i Lev Ivanov que originàriament varen crear per al gran Teatre Mariinsky de Sant Petersburg l’any 1892, i música de Pëtr Il’ič Čajkovskij. El Ballet de Catalunya interpreta una versió que el seu director artístic, Elias Garcia, i directora artística associada, Larisa Lezhnina, prima ballerina del Mariinsky Theatre i Het National Ballet d’Amsterdam, adapten per a la seva personalització en el marc actual i de la nova companyia catalana.

El Ballet de Catalunya està format per ballarins de gran qualitat artística. Tots ells conformen la primera saga d’un futur cos de ball que ha d’estar  integrat en bona part per ballarins catalans i internacionals formats al nostre país, gràcies a la creació d’una acadèmia adjunta que pretén trobar el talent jove allà on es troba i assolir un nou futur per la dansa feta a casa.

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ

Piotr Txaikovsky

LLIBRET

Ernst Theodor Amadeus Hoffmann

COREOGRAFIA

Marius Petipa i Lev Ivanov

DIRECTOR ARTÍSTIC

Elias Garcia

DIRECTORA ARTÍSTICA ASSOCIADA

Larisa Lezhnina

BALLARINS

Ballet de Catalunya

ACTIVITAT PARAL·LELA
XERRADA A L'ENTORN DEL TRENCANOUS
amb Pablo Testa
dijous, 4 de gener - 19:00 h
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
CIRC
MUR
diumenge, 26 de novembre - 18:00 h
DANSA
divendres, 24 de novembre - 21:00 h