Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
EL TRENCANOUS
amb el Ballet de Barcelona

EL CLÀSSIC DE TXAIKOVSKI EN UNA VERSIÓ MODERNA DEL BALLET DE BARCELONA

Quan el rellotge marca les dotze de la nit de Reis, l’oncle Deulofeu arriba a casa de la Clara i l’Eloi, i dona a la jove un peculiar Trencanous.

Un cop adormida, la Clara, valenta i atrevida, lluita amb els ratolins entremaliats i s’endinsa amb el seu Trencanous en un preciós viatge. Travessa una tempesta d’hivern, fins a arribar al Món dels Dolços, un meravellós univers ple de màgia i fantasia. Un viatge de somnis en què la Clara descobrirà la seva força interior. Cap príncep vindrà a salvar-la perquè forta, decidida i valenta com és, acabarà amb el malvat rei dels ratolins.

‘El Trencanous’ del Ballet de Barcelona es va estrenar l’any 2019 i ja acumula més de 25 funcions de les quals han gaudit 15.000 espectadors. Una peça inspirada en el modernisme català que integra entitats culturals com ara esbarts i castellers d’arreu del territori.

DURADA
01:35h
MÚSICA

Piotr Ilix Txaikovski

DIRECCIÓ ARTÍSTICA I EXECUTIVA

Chase Johnsey
Carlos Renedo

COREOGRAFIA

Marta Bustamante
Chase Johnsey
Anna Ishii
Jordi Rubio

INTÈRPRETS

Ballet de Barcelona

COL·LABORACIÓ ESPECIAL

Esbart Manresà - Agrupació Cultural
del Bages
Colla Castellera Tirallongues de Manresa

FOTOGRAFIA

Alba Muriel

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador