Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ELS QUARTETS DE BRAHMS
Höbarth, Richter, Schlichtig & Masramon Quartet

UN QUARTET AMB LA PIANISTA MANRESANA LAIA MASRAMON PER HOMENATJAR BRAHMS

Per homenatjar el 125è aniversari de la mort de Brahms, que se celebrarà el 2022, el quartet Höbarth, Schlichtig, Richter & Masramon ens presenta al Teatre Conservatori un programa dedicat al compositor alemany, amb dos dels seus quartets per a piano, violí, viola i violoncel: l’op. 25 i l’op. 26. Brahms només tenia 28 anys quan va acabar de compondre’ls, i amb ells consolidava la genialitat de la seva música, d’una força interna, d’una humanitat i d’una intensitat desbordants.

Erich Höbarth, Hariolf Schlichtig i Christoph Richter són dels solistes més reconeguts d’Europa: toquen junts des de fa més de 20 anys amb músics com András Schiff per tot el món. El 2009 van crear aquest quartet amb la pianista manresana Laia Masramon, amb qui han estat convidats en sales com l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana o el festival Ittingen Kartause de Suïssa.

ENTRADES
DATES
diumenge, 15 de maig de 2022 - 18:00 h