Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EQUILIBRIS
de Gemma i Tessa Julià

UN MONÒLEG QUE RELATA EL RECORREGUT ÍNTIM D’UNA DONA PER ESDEVENIR MARE D’ACOLLIDA

 

‘Equilibris’ és l’experiència d’una dona, la Neus, que empesa per un desig profund covat durant molt temps, als volts de la cin - quantena decideix acollir un infant. Des dels primers tràmits buro - cràtics per ser “validada” legalment, al primer any de convivència amb un infant que té una història, la protagonista camina per una corda fluixa immersa en un procés que la capgira.

L’escenari recrea un gran teler on la Neus fila i desfila la seva tra - jectòria vital entorn la parella i la maternitat. L’empeny l’anhel de compartir amb la seva mare, absent, el que mai haurien imaginat; la manera com ha esdevingut mare ella mateixa. Descobrim, des de l’humor, com la protagonista, desmunta els valors tradicionals (l’ideal de parella i família) i decideix ser o fer de lloca: covar el pollet d’una altra gallina mentre ella no el pot covar.

ENTRADES
DATES
dijous, 5 de març de 2020 - 20:00 h