Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
ESMERALDA GRAO
Corista en grans escenaris, cantautora de prop

LA CANTAUTORA TORNA AL CLUB DE LA CANÇÓ EN UN CONCERT ÍNTIM PER REPASSAR LA SEVA TRAJECTÒRIA

 

Esmeralda Grao és una vella amiga d’El Club de la Cançó. Hi ha estat dues vegades, de l’última farà ja setze anys, i el bon record que va deixar perdura encara en els que la van anar a veure. La força de la seva veu es pot apreciar des de la multitud quan acompanya alguna figura més popular que ella en un gran escenari, però el seu encant només es pot apreciar de debò en les distàncies curtes.

La trajectòria d’Esmeralda Grao discorre per dos camins paral·lels. Com a corista, unint la seva veu a cantants de renom (Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma, Malú, David Bisbal, Pastora Soler...) tant en gra - vacions discogràfiques com acompanyant-los en les seves gires. I també com a compositora i intèrpret de les seves pròpies cançons, té sis discos publicats, un d’ells, “Su pueblo y el mío”, dedicat a la poesia de Miguel Hernández. Actualment compagina les seves ac - tuacions amb la participació als concerts de Melendi.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA

Esmeralda Grao

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
diumenge, 26 de gener - Diverses sessions
MÚSICA
diumenge, 9 de febrer - 20:00 h
MÚSICA
dijous, 13 de febrer - 20:00 h
MÚSICA
dissabte, 15 de febrer - 18:00 h