Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
ESMERALDA GRAO
Corista en grans escenaris, cantautora de prop

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades aquest matí per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

LA CANTAUTORA TORNA AL CLUB DE LA CANÇÓ EN UN CONCERT ÍNTIM PER REPASSAR LA SEVA TRAJECTÒRIA

 

Esmeralda Grao és una vella amiga d’El Club de la Cançó. Hi ha estat dues vegades, de l’última farà ja setze anys, i el bon record que va deixar perdura encara en els que la van anar a veure. La força de la seva veu es pot apreciar des de la multitud quan acompanya alguna figura més popular que ella en un gran escenari, però el seu encant només es pot apreciar de debò en les distàncies curtes.

La trajectòria d’Esmeralda Grao discorre per dos camins paral·lels. Com a corista, unint la seva veu a cantants de renom (Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma, Malú, David Bisbal, Pastora Soler...) tant en gra - vacions discogràfiques com acompanyant-los en les seves gires. I també com a compositora i intèrpret de les seves pròpies cançons, té sis discos publicats, un d’ells, “Su pueblo y el mío”, dedicat a la poesia de Miguel Hernández. Actualment compagina les seves ac - tuacions amb la participació als concerts de Melendi.

ENTRADES
DATES
dijous, 26 de març de 2020 - 20:00 h