Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
EVA CONTRA EVA
de Pau Miró

UN MUNTATGE DE PAU MIRÓ QUE S’ESTRENA AL KURSAAL, EN QUÈ DUES ACTRIUS DE DUES GENERACIONS HAN D’INTERPRETAR UN MATEIX PERSONATGE

A ‘Eva contra Eva’, una comèdia inspirada en el clàssic ‘All about Eve’, de Joseph L. Mankiewicz, dues actrius, dues generacions ben diferenciades, han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la faci desaparèixer dels escenaris. 

En aquest muntatge que s’estrena al Kursaal, els personatges de l’obra fan servir el teatre per parlar de la vida i la vida per parlar del teatre. Shakespeare deia que l’objectiu del teatre és posar un mirall davant dels espectadors per poder-hi reflectir les virtuts i els defectes de cada època. Veniu i ho veurem.

ENTRADES
DATES
dissabte, 18 de gener de 2020 - 20:30 h