Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Servei Educatiu

Espectacles del Servei Educatiu del Kursaal. 

espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
FEM DANSA!
'La història de la comunicació, dansada'

Fem Dansa! és un projecte educatiu adreçat a alumnes de secundària (3r i 4t d'ESO) que té com a objectiu principal la participació en un espectacle de dansa contemporània i moviment, formant part del cos de dansa.

Prop de 400 alumnes de 3r i 4t d'ESO ballaran dalt de l'escenari del Kursaal!

L’espectacle d’aquest curs és una producció pròpia del teatre Kursaal creada pels coreògrafs Nàdia Pesarrodona i Guillem Cirera que l’han pensat comptant que l’espectacle es crearà conjuntament amb els nois i noies dels centres de secundària amb només 7 sessions i 2 assajos.

En aquesta edició del Fem Dansa! viatjarem en el temps per l’evolució de la comunicació. A través del moviment i les coreografies coneixerem els sistemes de comunicació i com ha anat canviant al llarg dels segles. Des dels senyals de fum... a la intel·ligència artificial. Comencem el viatge?


En aquesta edició hi participaran prop de 400 alumnes de 14 centres diferents, repartits en 2 funcions:

Sessió dimecres, 8 de maig:
Bages Sud (Castellbell i el Vilar), Badia i Margarit (Igualada), Manresa SIS, Oms i de Prat (Manresa), Institut de Puig-Reig, Llobregat (Sallent), Gerbert d’Aurillac (Sant Fruitós de Bages) i Quercus (Sant Joan de Vilatorrada)

Sessió dijous, 9 de maig:
Serra de Noet (Berga), Lacetània, IE Manresa i Peguera (Manresa), Cardener (Sant Joan de Vilatorrada) i Castellet (Sant Vicenç de Castellet).

ENTRADES
DATES
dimecres, 8 de maig de 2024 - 19:00 h
dijous, 9 de maig de 2024 - 19:00 h