Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
FIBLADES
La Llançadora, Xarxa de Dansa d’Arrel de la Catalunya Central

UN ESPECTACLE DE DANSA AMB LA UNIÓ DELS ESBARTS DE GIRONELLA, NAVÀS I SALLENT

L’Esbart Sant Jordi de Gironella, l’Esbart Dansajove de Navàs i l’Esbart Vila de Sallent conformen ‘La Llançadora’, la Xarxa de Dansa d’Arrel de la Catalunya Central. Un espai compartit que pren la dansa d’arrel i la cultura popular com a base per als seus espectacles. ‘Fiblades’ parla del que ens uneix, del llegat de les colònies i el tèxtil de les tres poblacions que ha marcat la història del patrimoni català.

‘Fiblades’ és un relat real i sincer d’històries que han quedat oblidades o soterrades en la por, la misèria i el silenci. Una mirada des d’una altra perspectiva que dona visibilitat a un fragment de la nostra memòria històrica. 

DURADA
01:10h
DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Núria Hontecillas

DIRECTORES D’ESBARTS

Queralt Cardona Queralt Besa Núria Besa Montserrat Besa Núria Hontecillas

INTÈRPRETS

Nuri Aliu, Montserrat Besa, Núria Besa, Queralt Besa, Abril Buchaca, Anna Busquets, Jordi Busquets, Queralt Cardona, Maite Codina, Sergi Cunill, Mireia Curtichs, Laura Escudé, Mar Manubens, Mercè Matamala, Jordina Moltó, Sònia Pascuet, Judith Peirón, Anna Riera, Roger Riera, Sara Sanz, Lluís Vall

FOTOGRAFIA

Mireia Vilaseca

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador