Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
FLOR DE NIT
de Manuel Vázquez Montalbán

EL GRUP ESCÈNIC NOSTRA LLAR PORTA A ESCENA AQUEST CLÀSSIC DEL TEATRE MUSICAL CATALÀ

 

Barcelona, 1992. Flor de nit, un vell cabaret del Paral·lel, és a punt de ser enderrocat. Abans de la voladura, en Sebastià Reynals, cronista de la ciutat, recorda en el mateix local, ara abandonat, el seu amor amb la Rosa, una noia de classe humil que treballava al cabaret. A través del triangle amorós que configuren juntament amb en Quimet, un anarquista idealista, l’obra fa un retrat de la societat catalana en els anys previs a la guerra civil, en el qual la protagonista esdevé una metàfora de la ciutat i, per extensió, del país. 

Onze anys després d’haver representat aquest espectacle a la sala gran del Kursaal, el Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou de Manresa torna, aquest cop a la sala petita, per presentar una versió de petit format, més íntima i propera. Tot un clàssic contemporani, considerada per a molts la millor peça del teatre musical català.

ENTRADES
DATES
dimecres, 29 de gener de 2020 - 20:00 h
dijous, 30 de gener de 2020 - 20:00 h
divendres, 31 de gener de 2020 - 20:30 h