Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Música
Teatre
GAUDINT ELS MISERABLES
amb el Grup de teatre El Traspunt de Cardona

‘Gaudint els Miserables’ ens relata una història atemporal. Un segle i mig després els temes tractats en la novel·la de Victor Hugo escrita el 1862 encara continuen vigents i en moltes ocasions molt propers pel públic actual: la lluita per la llibertat, el coratge o la revolució del poble són alguns dels temes centrals del muntatge.

UNA VERSIÓ DEL GRUP DE TEATRE EL TRASPUNT DE CARDONA AMB MÉS DE 60 ARTISTES A L’ESCENARI

L’excarcerat Jean Valjean és perseguit durant dècades per l’implacable policia Javert després que aquest trenqués la llibertat condicional. Jean Valjean decideix fer-se càrrec de Cosette, la filla de Fantine i la vida els canvia per sempre. Els personatges principals estan envoltats de prostitutes, estudiants revolucionaris, treballadors de la fàbrica... Situada a la França d’inicis del segle XIX, la trama segueix una història captivadora de somnis trencats, amors no correspostos, passió, sacrifici i lluites per la redempció o la revolució.

ENTRADES
DATES
diumenge, 8 de desembre de 2024 - 18:00 h
PREUs
15,00
12,00
6,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS