Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
GEMMA HUMET
‘Miralls’

ATENCIÓ: Aquest concert, programat inicialment el dijous 1 de febrer, ha quedat ajornat fins el dijous 22 de febrer a causa d'un virus respiratòria que ha provocat afonia a la cantant. 

 

Nascuda en el si d’una família d’artistes, Gemma Humet porta més d’una dotzena d’anys als escenaris i té un atapeït currículum de col·laboracions amb artistes i espectacles molt diversos. L’any 2015 va emprendre el seu propi camí com a cantautora publicant el primer disc en solitari dels quatre que té editats fins ara.

‘Miralls’ és un espectacle intimista i retrospectiu, en el qual repassa les seves pròpies cançons, a la vegada que versiona les de diversos autors que han influït en la seva obra: des de clàssics com Lluís Llach, Toti Soler o Joan Baptista Humet (el seu tiet), a d’altres com Clara Peya. Ho fa amb els dos instruments que més domina, la veu i el piano, i ho presenta amb l’ambientació artística creada per a aquest espectacle pel director artístic i escenògraf Lluís Danés.


LA CANTAUTORA DE TERRASSA TORNA AL KURSAAL AMB EL SEU DARRER TREBALL

ENTRADES
DATES
dijous, 22 de febrer de 2024 - 19:00 h