Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
GUILLEM ROMA
Un refugi fet de cançons, un concert balsàmic

EL CANTAUTOR DE MANLLEU PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL A EL CLUB DE LA CANÇÓ

No és la primera vegada que Guillem Roma actua a Manresa ni tampoc la primera que ho fa al Kursaal, però sí que serà el seu primer cop a El Club de la Cançó, i ja tocava. Tant les seves cançons com la seva manera de compartir-les amb el públic el fan un dels artistes més originals (sense que pretengui ser-ho) i més interessants (sense que sembli adonar-se’n) de tots els que han sorgit a Catalunya en els últims deu anys. I per damunt d’això hi ha l’efecte balsàmic dels seus concerts, la tranquil·litat i l’alegria de viure que transmet.

Després d’haver acabat la gira de presentació de “Kiribati”, Guillem Roma ultima el que serà el seu sisè disc, que es presenta com “una festa per parar el món frenètic i superficial que ens envolta” i també com “un oasis per celebrar la bellesa, compartir la felicitat i aprendre a cuidar i estimar el que tenim”. Amb aquestes noves cançons i les més celebrades dels discos anteriors tindrem finalment Guillem Roma a El Club de la Cançó.

ENTRADES
DATES
dijous, 16 de març de 2023 - 19:00 h