Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
GUILLEM ROMA
Un refugi fet de cançons, un concert balsàmic

EL CANTAUTOR DE MANLLEU PRESENTA EL SEU DARRER TREBALL A EL CLUB DE LA CANÇÓ

No és la primera vegada que Guillem Roma actua a Manresa ni tampoc la primera que ho fa al Kursaal, però sí que serà el seu primer cop a El Club de la Cançó, i ja tocava. Tant les seves cançons com la seva manera de compartir-les amb el públic el fan un dels artistes més originals (sense que pretengui ser-ho) i més interessants (sense que sembli adonar-se’n) de tots els que han sorgit a Catalunya en els últims deu anys. I per damunt d’això hi ha l’efecte balsàmic dels seus concerts, la tranquil·litat i l’alegria de viure que transmet.

Després d’haver acabat la gira de presentació de “Kiribati”, Guillem Roma ultima el que serà el seu sisè disc, que es presenta com “una festa per parar el món frenètic i superficial que ens envolta” i també com “un oasis per celebrar la bellesa, compartir la felicitat i aprendre a cuidar i estimar el que tenim”. Amb aquestes noves cançons i les més celebrades dels discos anteriors tindrem finalment Guillem Roma a El Club de la Cançó.

DURADA
01:15h
VEU, GUITARRA ESPANYOLA I GUITARRA ELÈCTRICA

Guillem Roma

GUITARRA ELÈCTRICA I VEUS

Guillem Plana

BATERIA I PERCUSSIONS

Didak Fernández

VIOLONCEL, PERCUSSIONS I VEUS

Marta Roma

BAIX I SINTE

Anthony Da Cruz

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador