Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
HOMENATGE A TERESA REBULL
‘Amor de la marenda’

ESPECTACLE PÒRTIC DE LA FIRA MEDITERRÀNIA

Teresa Rebull (Sabadell, 1919 – Banyuls de la Marenda, 2015) és un dels personatges més atípics de la Nova Cançó. Era més gran que Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Ovidi Montllor (i per això li deien, amicalment, l’Àvia de la Nova Cançó). Va viure, bàsicament, a la Catalunya Nord, i va compaginar la seva dedicació a la música com a cantautora, amb moltes altres coses (per exemple, amb el ball o amb la pintura). Per això mai no va ser tan coneguda pel públic com alguns dels seus companys. I malgrat tot, els músics que van col·laborar amb ella en guarden un gran record.


‘Amor de la marenda’ és un espectacle on música i paraula es fusionen amb el fil conductor del jazz i que presenta un vestit llarg i sorprenent a algunes de les cançons més conegudes de Rebull (com “Mocador d’olor” o “Paisatge de l’Ebre”), i en presenta de noves a partir de textos i poemes inèdits de la pròpia Rebull.

 

ENTRADES
DATES
dissabte, 10 d'octubre de 2020 - 20:30 h