Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
IAIA
de Mambo Project

Com van viure les iaies quan eren joves? Què feien? Com era el seu dia a dia? ’Iaia’ és un obra de teatre en què el públic entrarà al menjador de casa de la iaia per reconstruir i reviure els seus records.

En ple confinament per la Covid19, la relació amb les àvies (dones nascudes entre els anys 20 i 30) dels membres de Mambo Project, i de tot arreu, es va veure truncada i, de sobte, van aparèixer les videotrucades recurrents. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a la intimitat, a la sinceritat.

Com si d’un confessionari transgeneracional es tractés, els nets i netes van poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les quals no havien sentit a parlar mai.

A partir d’aquí, ’Iaia’ esdevé un altaveu de la vida de les àvies a través del seu testimoni captat en videotrucada.

 

* Al vestíbul del Kursaal hi haurà una petita exposició amb diversos materials antics que han recollit l'alumnat del cicle formatiu d'ASCT del Guillem catà de les seves famílies. També es projectaran en el mateix vestíbul alguns vídeos d'entrevistes fetes per nois i noies de l'Aula de teatre a les seves iaies on expliquen coses de quan eren joves: què estudiaven, que feien en el temsp lliure, com van conèixer als seus marits...UN ESPECTACLE PARTICIPATIU PER CONÈIXER I ENTENDRE LA HISTÒRIA DE LES NOSTRES IAIES

ENTRADES
DATES
dijous, 8 de desembre de 2022 - 18:00 h
dijous, 8 de desembre de 2022 - 20:00 h