Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Música
INNOVA CANÇÓ
amb l’Orfeó Manresà

La Nova Cançó va ser un moviment artístic i cultural, durant la dècada dels anys 60’s per a promoure i divulgar la llengua catalana que va agafar diferents formats: individual o grupal, musical o vocal, de cantautor o d’interpretació, de resistència, reivindicativa o de paròdia. Així, cada músic, des de la seva especificitat, feia la seva aportació a la normalització de l’ús del català.

L’ORFEÓ MANRESÀ ES FA SEVES LES CANÇONS MÍTIQUES DE LA NOVA CANÇÓ

Des dels primers Setze Jutges amb Francesc Pi de la Serra, Guillermina Motta, Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach, però també amb Raimon, Ovidi Montllor, Pere Tapias, La Trinca, Joan Isaac i molts d’altres, que van fer de la nova cançó la veu d’un poble. Algunes d’aquestes cançons han quedat en el record, d’altres s’han harmonitzat a diferents veus i, ara, l’Orfeó Manresà ofereix un concert espectacle introduint-hi nous elements que conviden a gaudir i, alhora, a continuar divulgant la llengua i la cultura catalana.

ENTRADES
DATES
diumenge, 26 de maig de 2024 - 18:00 h
PREUs
15,00
12,00
ESPAI
Espai Escènic
Mestre Blanch, 4 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS