Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ISRAEL GALVÁN AMB L’ESCOLANIA DE MONTSERRAT
‘Seises’

De petit, al bailaor sevillà Israel Galván li agradava veure els companys quan participaven al tradicional “baile de los seises” a la catedral de Sevilla, una elegant coreografia de més de 500 anys d’història interpretada per 10 nens, un dels moments més esperats de la Quaresma. A ‘Seises’ Galván va a la recerca de l’espontaneïtat i la innocència del moviment a partir d’aquesta experiència de la seva infància. Ho fa conservant els trets estilístics que caracteritzen les seves coreografies, nodrint-se de l’observació dels moviments quotidians, amb una tècnica excepcional i establint un diàleg empàtic entre el seu cos i el públic. L’acompanyen el cor de veus blanques de l’Escolania de Montserrat, i alguns col·laboradors habituals.


Coproducció de Fira Mediterrània, Grec Festival de Barcelona, Théatre de la Ville-Paris, Bienal de Flamenco-Sevilla, Teatro della Pergola-Fondazione Teatro della Toscana, Centro de Cultura Contemporánea Conde Duque i Ma Scène Nationale-Pays de Montbéliard. Amb el suport de l’Inst. Artes Escénicas y de la Música del Min. de Cultura.


DANSA I MÚSICA EN DIÀLEG EN UNA PROPOSTA EXCEPCIONAL

DURADA
01:45h
DIRECCIÓ ARTÍSTICA, COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ

Israel Galván

ESPAI VISUAL

Carlos Marquerie

COL·LABORACIÓ VESTUARI

Micol Notarianni

MÚSICA EN DIRECTE

(clavicèmbal) Daria van den Bercken /
Gerard Bouwhuis amb Helena Astolfi,
Uchi i Ramón Martínez

COR DE VEUS BLANQUES

Escolania de Montserrat

FOTOGRAFIA

Luís Castilla

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador