Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Dansa
ISRAEL GALVÁN AMB L’ESCOLANIA DE MONTSERRAT
‘Seises’

De petit, al bailaor sevillà Israel Galván li agradava veure els companys quan participaven al tradicional “baile de los seises” a la catedral de Sevilla, una elegant coreografia de més de 500 anys d’història interpretada per 10 nens, un dels moments més esperats de la Quaresma. A ‘Seises’ Galván va a la recerca de l’espontaneïtat i la innocència del moviment a partir d’aquesta experiència de la seva infància. Ho fa conservant els trets estilístics que caracteritzen les seves coreografies, nodrint-se de l’observació dels moviments quotidians, amb una tècnica excepcional i establint un diàleg empàtic entre el seu cos i el públic. L’acompanyen el cor de veus blanques de l’Escolania de Montserrat, i alguns col·laboradors habituals.


Coproducció de Fira Mediterrània, Grec Festival de Barcelona, Théatre de la Ville-Paris, Bienal de Flamenco-Sevilla, Teatro della Pergola-Fondazione Teatro della Toscana, Centro de Cultura Contemporánea Conde Duque i Ma Scène Nationale-Pays de Montbéliard. Amb el suport de l’Inst. Artes Escénicas y de la Música del Min. de Cultura.


DANSA I MÚSICA EN DIÀLEG EN UNA PROPOSTA EXCEPCIONAL

ENTRADES
DATES
divendres, 7 d'octubre de 2022 - 20:30 h