Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
JAUME OLIVER, SAXO MARC PUSÓ, PIANO
Obres de Falla, Brotons i Creston

DOS JOVES MÚSICS INTERPRETARAN OBRES DE FALLA, BROTONS I CRESPON PER A PIANO I SAXO

 

Jaume Oliver i Marc Pusó seran al cicle ¾ de Música amb un repertori format per les ‘7 cançons populars espanyoles’ de Ma - nuel de Falla, la ‘Sonata per a saxòfon alt i piano, op.99’ de Salvador Brotons i la ‘Sonata per a saxòfon alt i piano op.19’ de Paul Creston.

Jaume Oliver Cladera (1996, Alcúdia, Mallorca). El 2018 es gra - duà al Conservatori del Liceu (Prof. Albert Julià) amb les màximes qualificacions; allà mateix realitzà un màster de perfeccionament interpretatiu. Ara cursa un màster en saxòfon a la Hochschule für Musik und Tanz Köln. Marc Pusó Badia inicia els estudis de piano a als sis anys, al CEIP Joventut de Callús. Després d’aquests anys d’activitat extraescolar, inicia una llarga etapa al Conservatori de Manresa (2002-2014). Recentment ha finalitzat els estudis de Màster al Conservatori del Liceu, amb Vesko Stambolov.

ENTRADES
DATES
diumenge, 1 de març de 2020 - 12:00 h