Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
JERUSALEM
de Jez Butterworth

Decadent, abandonat, patètic, però també valent i divertit... Així és l’antiheroi que protagonitza aquest muntatge transgressor, que va deixar fascinat el públic britànic, un text original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra per reflexionar sobre la fi de les utopies. En la versió que veurem al Kursaal l’actor Pere Arquillué encapçala un elenc format per una dotzena d’actors, sota la direcció de Julio Manrique.


És el dia de Sant Jordi, patró d’Anglaterra, i en una localitat rural que aquell dia acull la fira del comtat, Johnny “el Gall” Byron surt del remolc on viu. Les autoritats el volen desnonar per poder construir al solar que ocupa i un pinxo li vol clavar una pallissa... És l’home més odiat del poble? Pot ser, però també és el més estimat: els amics volen que surti amb ells de festa i el seu fill el reclama perquè passin junts el dia visitant la fira...


Una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Centro Dramático Nacional i el Teatre Romea.

DURADA
03:00h
DIRECCIÓ

Julio Manrique

TRADUCCIÓ

Cristina Genebat

INTÈRPRETS

Pere Arquillué
Elena Tarrats
Chantal Aimée
David Olivares
Marc Rodríguez
Víctor Pi
Guillem Balart
Adrian Grösser
Anna Castells
Clara de Ramon
Albert Ribalta
Jan Gavilan
Max Sampietro

 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador