Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
JÚNIOR
de Joel Joan i Hèctor Claramunt

JOAN PERA ENCAPÇALA AQUEST MUNTATGE QUE ENS FARÀ RIURE DE VALENT PER FESTA MAJOR!

L’expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles acaba de fer 80 anys i, certament, no ho porta molt bé. Tot i que ja no té gaire res a fer, ell se sent jove d'esperit i no té cap intenció de retirar-se. Ben al contrari, se sent tan fort i jove que s’està plantejant fer una triatló i pujar a l’Aconcagua, que ell encara té molta corda!

Tanmateix, poc després de bufar les espelmes, rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci més plans de futur perquè aviat tornarà per endur-se'l. En Folgueroles se’n lamenta. Això és una injustícia i una pèrdua per a la humanitat. Que ara se l'enduguin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experiència vital i saviesa per repartir... Oh, si pogués tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha après... redreçaria el país sencer! 

Dit i fet, la Mort li agafa la paraula i li concedeix el desig. Podrà tornar a viure en un cos jove durant 6 mesos, a veure com li va..., però amb el que l'expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles no comptava és amb el sentit de l'humor una mica particular que té la Mort. Sí, passarà a ocupar el cos d’un jove, sí, el d’un youtuber i hip-hopero que, a més, resulta que és la parella, o company, o vèrtex (o alguna cosa així) de l'Alícia, la lla d'en Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No cal ni dir que la joventut d'avui dia no és el que era i aquests 6 mesos se li faran molt i molt llargs.


Entrades a la venda a partir del dimecres 19 d'abril

DURADA
01:45h
AUTORIA

Joel Joan i Hèctor Claramunt

DIRECCIÓ

Joel Joan

INTÈRPRETS

Joan Pera 
Fina Rius 
Paula Vives
Oriol Casals 
Francesc Cuéllar 
Marta Codina 
Clara Giralt

FOTOGRAFIA

David Ruano

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador