Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
LA FILLA DEL MAR
d’Àngel Guimerà

ATENCIÓ: La funció prevista inicialment pel 9 de gener s'ha hagut de canviar de dta perquè un dels membres de la companyia ha de fer quarantena. La funció es trasllada al divendres 21 de gener. 


UNA VERSIÓ MUSICAL EXCEL·LENT DEL CLÀSSIC D’ÀNGEL GUIMERÀ


Amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català al públic dels nostres dies, la companyia La Barni Teatre porta a escena en forma de teatre musical ‘La filla del mar’ d’Àngel Guimerà.

Una història d’una vigència absoluta que parla de la discriminació i la resistència de la societat a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà. Una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana.

L’Àgata, rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un poblet de costa, rebutjada per tothom a causa del seu origen desconegut. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva germana Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un triangle amorós que la portarà a viure un amor instintiu i boig, amb conseqüències tràgiques.

ENTRADES
DATES
divendres, 21 de gener de 2022 - 20:00 h