Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA GRAVETAT DE COULOMB
Música d‘arrel

UN CONCERT D’ARREL AMB ELS BALLS DE PLAÇA I ENVELATS DE CASA NOSTRA

Si, encara no fa cent anys, un flabiolaire sol o petites orquestrines feien ballar un poble sencer, avui sembla una tasca gairebé impossible. Només gairebé, perquè la proposta de Pau Benítez, Blai Casals i Manu Sabaté, precisament, vol recollir els gèneres de ball més comuns a la plaça i a l’envelat i fer-los un homenatge. Ho fan amb una formació que parteix dels sons tradicionals com el flabiol, l’acordió diatònic o el clarinet baix, però no defuig jugar amb altres sonoritats tot incorporant instruments de percussió, pedals o noves harmonies que ens hi permetin empatitzar en ple segle XXl.

Així doncs, els pasdobles, balls plans, boleros o rumbes prenen de nou el protagonisme amb un so cuidat i cru, i a la vegada permetent sentir l’essència del que ballaven els nostres avis.

*En aquest concert la sala es disposarà en un format que farà compatible escoltar el concert amb comoditat i disposar d’un espai per als balladors.

DURADA
01:15h
FLABIOL I PERCUSSIONS

Pau Benítez

ACORDIÓ, BOMBO I PLATS

Blai Casals

CLARINET BAIX

Manu Sabaté

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador