Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
LA GRAVETAT DE COULOMB
Música d‘arrel

UN CONCERT D’ARREL AMB ELS BALLS DE PLAÇA I ENVELATS DE CASA NOSTRA

Si, encara no fa cent anys, un flabiolaire sol o petites orquestrines feien ballar un poble sencer, avui sembla una tasca gairebé impossible. Només gairebé, perquè la proposta de Pau Benítez, Blai Casals i Manu Sabaté, precisament, vol recollir els gèneres de ball més comuns a la plaça i a l’envelat i fer-los un homenatge. Ho fan amb una formació que parteix dels sons tradicionals com el flabiol, l’acordió diatònic o el clarinet baix, però no defuig jugar amb altres sonoritats tot incorporant instruments de percussió, pedals o noves harmonies que ens hi permetin empatitzar en ple segle XXl.

Així doncs, els pasdobles, balls plans, boleros o rumbes prenen de nou el protagonisme amb un so cuidat i cru, i a la vegada permetent sentir l’essència del que ballaven els nostres avis.

*En aquest concert la sala es disposarà en un format que farà compatible escoltar el concert amb comoditat i disposar d’un espai per als balladors.

ENTRADES
DATES
dissabte, 26 de març de 2022 - 18:00 h