Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK
d’Oscar Wilde

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó, acusat d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.


L’escriptor, que no es va refer mai d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX. Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social.


La importància de der frank arriba a Manresa amb un repartiment de luxe, amb l’actor manresà Miki Esparbé acompanyat de David Verdaguer, Paula Malia, Paula Jornet, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

David Selvas

AJUDANT DE DIRECCIÓ

Sandra Monclús

TRADUCCIÓ

Cristina Genebat

INTÈRPRETS

Miki Esparbé, David Verdaguer, Paula
Malia, Paula Jornet, Laura Conejero,
Mia Esteve i Norbert Martínez.

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador