Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Públic familiar
LA NENA DELS PARDALS
de Teatre al Detall

UN ESPECTACLE MUSICAL BASAT EN FETS REALS SOBRE LA LLIBERTAT I LA VALENTIA DELS PETITS HEROIS

‘La nena dels pardals’ està basat ens els fets reals de 1958, quan Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que gairebé s’extingissin de la Xina, amb conseqüències fatals: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrasar les collites, cosa que va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos. A ‘La nena dels pardals’, quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir el que li diu el cor.

A partir del conte de Sara Pennypacker, Teatre al Detall ens presenta aquest espectacle amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants, i que ha merescut nombrosos guardons, entre els quals el Premi Butaca a Millor espectacle familiar.


A partir de 4 anys

ENTRADES
DATES
diumenge, 20 de març de 2022 - 18:00 h