Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA NENA DELS PARDALS
de Teatre al Detall

UN ESPECTACLE MUSICAL BASAT EN FETS REALS SOBRE LA LLIBERTAT I LA VALENTIA DELS PETITS HEROIS

‘La nena dels pardals’ està basat ens els fets reals de 1958, quan Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que gairebé s’extingissin de la Xina, amb conseqüències fatals: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrasar les collites, cosa que va provocar la mort per fam d’entre 30 i 40 milions de xinesos. A ‘La nena dels pardals’, quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir el que li diu el cor.

A partir del conte de Sara Pennypacker, Teatre al Detall ens presenta aquest espectacle amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants, i que ha merescut nombrosos guardons, entre els quals el Premi Butaca a Millor espectacle familiar.


A partir de 4 anys

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ I COREOGRAFIA

Joan Maria Segura

TEXT

Jordi Palet

MÚSICA

La Tresca i la Verdesca
(Jordi López, Toni López i Claudi Llobet)

INTÈRPRETS

Txell Botey i Xavi Idàñez

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador