Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
LA NOSTRA CIUTAT
de Thornton Wilder

El director Ferran Utzet porta a escena ‘Our Town-La nostra ciutat’, del dramaturg nord-americà Thornton Wilder, Premi Pulitzer de teatre 1938 i de qui ja vam veure al Kursaal l’obra ‘El llarg dinar de Nadal’.

En un teatre, la regidora presenta al públic la vila rural de Grover’s Corners, a New Hampshire (EUA), i els seus habitants: les famílies Gibbs i Webb, que són veïnes. Especialment l’Emily Webb i el George Gibbs, que aviat s’enamoraran i es casaran.

Al llarg de dotze anys se seguiran els canvis en la vida d’aquesta parella: de la mundanitat a la devastació passant pel romanticisme. Un microcosmos del cicle de la vida que és, en paraules del dramaturg Edward Albee, “la millor peça americana que s’hagi escrit mai”.

UN GRAN MUNTATGE DEL TEATRE LLIURE AMB 15 ACTORS

DURADA
02:00h
TRADUCCIÓ

Víctor Muñoz Calafell

DRAMATÚRGIA

Llàtzer Garcia

DIRECCIÓ

Ferran Utzet

INTÈRPRETS

Guillem Balart, Jenny Beacraft, Rosa Boladeras, Tai Fati, Oriol Genís, Paula Malia, Carles Martínez, Biel Montoro, Lluís Oliver, Mercè Pons, Xavier Ripoll, Isabel Rocatti, Josep Sobrevals, Albert Triola i Ferran Utzet

FUNCIÓ ACCESSIBLE
La funció de dissabte 1 de juny a les 20 h es podrà seguir a partir de sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors i també bucle magnètic i amplificació de so


Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 30 de novembre - 19:00 h
TEATRE
divendres, 1 de desembre - 20:00 h
TEATRE
2 i 3 de desembre - 18:00 h
TEATRE
diumenge, 3 de desembre - 12:00 h