Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
LA NOVENA DE BEETHOVEN
Orfeó Català i l’Orq. Simf. Camera Musicae

CELEBRAREM L’ANY BEETHOVEN AMB UNA DE LES OBRES MÉS IMPORTANTS DE LA HISTÒRIA DE LA MÚSICA

La Novena simfonia de Beethoven ha estat protagonista en moments destacats de la història. La commemoració de la caiguda del mur de Berlín, o els actes de proclamació de la 2a República Espanyola amb Pau Casals al capdavant, són alguns dels esdeveniments on es va interpretar públicament. No és d’estranyar que des del 1985, una adaptació de Herbert von Karajan sigui l’himne oficial de la Unió Europea i que des del 2003 aquesta partitura sigui Patrimoni de la Humanitat.

Musicalment, la darrera simfonia de Beethoven és plena de novetats per a l’època, fet que la converteix en una obra revolucionària i moderna. Després de la interpretació de les vuit simfonies anteriors, l’OCM inicia temporada amb l’Orfeó Català, i celebra l’Any Beethoven amb aquesta obra. Una exaltació a la fraternitat entre els pobles del món, ara més vigent que mai.

 

Entrades a la venda a partir del 25 d'agost.

ENTRADES
DATES
diumenge, 20 de setembre de 2020 - 18:00 h