Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
‘Serenata.cat’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 3 de juny, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

‘EL MEU AVI’, ‘L’ESTACA’, ‘LA SANTA ESPINA’ O ‘NE ME QUITTE PAS’, SÓN ALGUNS DELS TEMES QUE ES PODRAN ESCOLTAR AL KURSAAL

 

Aquesta proposta de concert sorgeix del projecte “La Principal acústica” amb el qual, La Principal de la Bisbal -Creu de Sant Jordi 1988 i Premi Nacional de Cultura 2014- vol rememorar els històrics concerts de finals de segle XIX, anomenats popularment ‘Les Sere - nates’. L’objectiu però, no és mostrar les obres més representatives dels antics concerts de Festa Major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla.

Per a aquest concert, La Principal de la Bisbal, sota la direcció de Francesc Cassú, presentarà les peces musicals més belles escrites per a orquestra de vent, i les obres líriques de gran dificultat per a les veus solistes.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ MUSICAL I PIANO

Francesc Cassú

SOLISTES

Fàtima Ayats, soprano Anna Quintana, mezzo Xavier Benítez, tenor Iago Garcia, baríton

INTÈRPRETS

Flabiol, Pere Rabasseda Tibles, Lluís Pujals i Gabriel Castelló Tenores, Ferran Miàs i Jordi Carreras Trompetes, Jordi Gil i Albert Font Trombó, Gabriel Duch Fiscorns, Gerard Serrat i Manel Juste Contrabaix, Jordi Company

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador