Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - GENT GRAN
KURSAAL - SALA GRAN
LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
‘Serenata.cat’
ENTRADES
15,00
12,00
6,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 26 de març, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

‘EL MEU AVI’, ‘L’ESTACA’, ‘LA SANTA ESPINA’ O ‘NE ME QUITTE PAS’, SÓN ALGUNS DELS TEMES QUE ES PODRAN ESCOLTAR AL KURSAAL

 

Aquesta proposta de concert sorgeix del projecte “La Principal acústica” amb el qual, La Principal de la Bisbal -Creu de Sant Jordi 1988 i Premi Nacional de Cultura 2014- vol rememorar els històrics concerts de finals de segle XIX, anomenats popularment ‘Les Sere - nates’. L’objectiu però, no és mostrar les obres més representatives dels antics concerts de Festa Major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla.

Per a aquest concert, La Principal de la Bisbal, sota la direcció de Francesc Cassú, presentarà les peces musicals més belles escrites per a orquestra de vent, i les obres líriques de gran dificultat per a les veus solistes.

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ MUSICAL I PIANO

Francesc Cassú

SOLISTES

Fàtima Ayats, soprano Anna Quintana, mezzo Xavier Benítez, tenor Iago Garcia, baríton

INTÈRPRETS

Flabiol, Pere Rabasseda Tibles, Lluís Pujals i Gabriel Castelló Tenores, Ferran Miàs i Jordi Carreras Trompetes, Jordi Gil i Albert Font Trombó, Gabriel Duch Fiscorns, Gerard Serrat i Manel Juste Contrabaix, Jordi Company

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE - GENT GRAN
dimecres, 22 d'abril - 18:00 h
TEATRE
16 i 17 de maig - Diverses sessions
MÚSICA
dijous, 4 de juny - 20:00 h
TEATRE
diumenge, 30 d'agost - Diverses sessions