Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
‘Serenata.cat’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 3 de juny, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

‘EL MEU AVI’, ‘L’ESTACA’, ‘LA SANTA ESPINA’ O ‘NE ME QUITTE PAS’, SÓN ALGUNS DELS TEMES QUE ES PODRAN ESCOLTAR AL KURSAAL

 

Aquesta proposta de concert sorgeix del projecte “La Principal acústica” amb el qual, La Principal de la Bisbal -Creu de Sant Jordi 1988 i Premi Nacional de Cultura 2014- vol rememorar els històrics concerts de finals de segle XIX, anomenats popularment ‘Les Sere - nates’. L’objectiu però, no és mostrar les obres més representatives dels antics concerts de Festa Major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla.

Per a aquest concert, La Principal de la Bisbal, sota la direcció de Francesc Cassú, presentarà les peces musicals més belles escrites per a orquestra de vent, i les obres líriques de gran dificultat per a les veus solistes.

ENTRADES
DATES
dimecres, 9 de desembre de 2020 - 18:00 h