Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA RAMBLA DE LES FLORISTES
de Josep Maria de Sagarra

UN RETRAT DE LA SOCIETAT CATALANA A PARTIR D’UN DELS SEUS SÍMBOLS, LA RAMBLA DE BARCELONA, EN UN MUNTATGE DE GRAN FORMAT DEL TNC

El Teatre Nacional del Catalunya (TNC) porta de gira ‘La Rambla de les floristes’, el clàssic de Sagarra que arriba al Kursaal amb un muntatge de gran format i un elenc de 14 actors i actrius.


A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

 

 

DURADA
01:50h
DIRECCIÓ

Jordi Prat Coll

INTÈRPRETS

Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres

PRODUCCIÓ

Teatre Nacional de Catalunya (TNC)

FOTOGRAFIA

May Zircus

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador