Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
LA REINA DE LA BELLESA DE LEENANE
de Martin McDonagh

Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l’antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la joventut se li escapa mentre va tenint cura de la seva mare. L’arribada dels germans Pato y Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre ambdues.


‘La reina de la bellesa de Leenane’ ens parla sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i com moltes vegades repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.

Un muntatge punyent de La Perla29 dirigit per Julio Manrique, i que arriba al cap de 20 anys de la producció estrenada sota la direcció de Mario Gas. En aquell moment ja va ser una obra que va deixar petjada, i ara també s’ha confirmat com a un dels espectacles més aclamats d’aquesta temporada.

DURADA
01:40h
DIRECCIÓ

Julio Manrique

TRADUCCIÓ

Vicky Peña

INTÈRPRETS

Enric Auquer
Marissa Josa
Marta Marco
Ernest Villegas

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
diumenge, 6 d'octubre - 18:00 h
TEATRE
26 i 27 d'octubre - Diverses sessions
TEATRE
23 i 24 de novembre - Diverses sessions
TEATRE
14 i 15 de desembre - Diverses sessions