Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA TRENA
de Laetitia Colombani

AMB CLARA SEGURA, CRISTINA GENEBAT, MARTA MARCO I CARLOTA OLCINA

Per començar el Toc de Teatre proposem aquesta història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

A través de la metàfora de la trena, l’obra parla de la llibertat de les dones d’escollir el destí, la resiliència davant les complicacions, la tendresa que cura, la sororitat que entrellaça les lluites particulars i les esperances compartides. Un seguit de veus femenines, de la Smita, la Giulia i la Sarah, i també les de la Laetitia, la Clara, la Marta, la Cristina, la Carlota, la Bet i totes les veus de dones d’aquest projecte, que cusen aquesta història perquè hi ha alguna cosa en joc, que ara us convidem a esbrinar.

DURADA
01:45h
TRADUCCIÓ I DRAMATÚRGIA

Cristina Genebat
Marta Marco

DIRECCIÓ

Clara Segura

INTÈRPRETS

Cristina Genebat
Marta Marco
Carlota Olcina
Clara Segura

FOTOGRAFIA

Noemí Elias Bascuñana

FUNCIÓ ACCESSIBLE
La funció de diumenge 29 de gener a les 12 h es podrà seguir a partir de sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d'un sistema de receptors i també bucle magnètic i amplificació de so

 

Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador