Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE - LA PUNTUAL
de Santiago Rusiñol, dirigida per Àngel Llàcer
ENTRADES
18,00
15,00
10,00

Us presentem l’espectacle 'L’Auca del seyor Esteve' de Santiago Rusiñol i dirigida per Àngel Llàcer. L’espectacle és el resultat del procés de creació que s’ha pogut veure al programa de Televisió de Catalunya “La Puntual”, la segona temporada de l’exitós programa “El Llop” i que va donar com a resultat un nou muntatge de “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà. Un muntatge amb una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral.

'L'Auca del senyor Esteve' és una obra modernista, en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d'aquella època. L'eix temàtic és l'enfrontament entre l'artista i la societat, problemàtica que visqué el mateix autor. El missatge de Rusiñol a propòsit de les relacions artista-societat és molt clar: el reconeixement recíproc. D'una banda, l'artista (Ramon) ha d'agrair el suport econòmic de la pròpia classe social; de l’altra, el reconeixement crític i conscient de la burgesia (senyor Esteve) d'estar mancada d'una dimensió espiritual, però també d'haver sabut crear les condicions materials per les quals pot florir l'art professionalment.

DURADA
01:20h
DIRECCIÓ:

Àngel Llàcer

DRAMATÚRGIA I AJUDANT DE DIRECCIÓ:

Enric Cambray

MÚSICA ORIGINAL:

Manu Guix

REPARTIMENT:

Marga Alerm
Joan Bellostas
Carles Berbel
Eudald Feliu
Ariadna Filali
Encarna González
Joan Muntó
Jordi Rodríguez
Mar Robles
Laura Tomás
Ramon Villaret

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 30 de novembre - 19:00 h
TEATRE
divendres, 1 de desembre - 20:00 h
TEATRE
2 i 3 de desembre - 18:00 h
TEATRE
diumenge, 3 de desembre - 12:00 h