Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Teatre
LE CONGRÈS NE MARCHE PAS
de la Cia. La Calòrica

El ministre Meternich sap que les revolucions han d’aturar-se abans que no comencin. Per això ha convidat els mandataris de Rússia, Anglaterra i Prússia a passar uns dies a Viena. Poc s’imagina que la celebració del congrés atraurà la curiositat de tots el governs del món i que el que havia de ser una reunió senzilla es convertirà en la festa del segle. No és fàcil separar les negociacions territorials dels conflictes amorosos, els debats ideològics de les simples lluites d’ego... Costa saber quan estem celebrant i quan estem fent feina. Mentrestant, el retorn d’un antic enemic ens fa pensar, per un instant, que potser les coses podrien ser d’una altra manera.

UNA COMÈDIA GRANDIOSA, FRÍVOLA I RABIOSAMENT POLÍTICA DE LA CALÒRICA

Una peça de La Calòrica, una de les companyies catalanes de més renom internacional, sobre el Congrés de Viena, la fi de l’Antic Règim i la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse.

 

Espectacle majoritàriament en francès amb sobretítols en català

ENTRADES
DATES
divendres, 25 d'octubre de 2024 - 20:00 h
PREUs
22,00
18,00
15,00
6,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS