Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
LECTURA DRAMATITZADA DEL PREMI GALLINER 2022: EL ROL D'EN POL
de Xavier Boada Playà

La Sala Petita del Kursaal acollirà la lectura dramatitzada del PREMI GALLINER 2022: El rol d'en Pol.  

Un obra escrita per Xavier Boada Playà. 

El rol d'en Pol descriu a través d'uns diàlegs àgils, el fet que molts joves del nostre país, per desenvolupar el seu talent i els seus somnis, hagin de viure lluny de casa. Relacions, somnis... un gir inesperat de guió ens aboca cap un conflicte: som lliures? Quin és, de fet, el nostre rol? L'ambient, a París, amb la música com a marc emocional, proposa una peça teatral ben diferent. 

Xavier Boada Playà (Sarrià, 1949). Metge cardiòleg, viu a Manresa des de fa prop de cinc dècades, al llarg de les quals ha exercit en aquesta ciutat i a Berga. Amant del mar i  la muntanya, de voltar món, de l'art i la cultura, des del tombant de segle ha gaudit d'escriure. Novel·la  històrica com la publicada Paradisos o miratges seguida d'altres com Lioixa i l'oratPotser ho volien els déusFagedes de sang, la contemporània Un noi ben estrany, l'evocadora d'un futur que ja és aquí Memòries del Paradís, alguna de gènere híbrid  com Tot plegat, comèdia anticipant incursions en el terreny dramàtic com Amb els ulls clucsDe desig i de fangDotze Òscars. Amb El Rol d'en Pol ha cercat fortuna al Premi Galliner d'aquest 2022.

Entrada lliure

ENTRADES
DATES
diumenge, 3 de desembre de 2023 - 12:00 h