Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LÍDIA PUJOL
‘Conversando con Cecilia’

El 3 d’octubre de 2017, com per miracle, una cançó de Cecilia composta l’any 1974, sorgeix de la recambra de l’inconscient col·lectiu i es fa present en la vida de Lídia Pujol per relacionar-la amb les circumstàncies tants cops repetides al llarg de la història natural: el peix gran es menja el petit.

En escoltar Cecilia, Lídia Pujol es va sentir interpel·lada i ha volgut establir una conversa amb el projecte artístic i vital de la cantautora madrilenya que va morir amb 27 anys d’accident quan vivia els moments àlgids de la seva carrera artística. Amb la col·laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l’època per fer que les lletres emergeixin i redescobrir així la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds. Algunes de les seves lletres van ser mutilades pels censors franquistes. Aquí en sentirem les versions originals.


LÍDIA PUJOL RECUPERA LES CANÇONS DE LA CANTAUTORA MADRILENYA CECILIA

DURADA
01:15h
CREACIÓ I DIRECCIÓ

Lídia Pujol

MÚSICA

Cecilia, Oscar Roig

LLETRES

Cecilia, Valle Inclán, Teresa de Jesús, Jacint Verdaguer, Maria Mercè Marçal

DIRECCIÓ MUSICAL

Dani Espasa

MÚSICS

Lídia Pujol (veu), Dani Espasa (piano), Dario Barroso (guitarra clàssica i elèctrica), Xavi Lozano (flautes/efectes sonors), Dídac Fernández (bateria), Carlos Montfort (violí, guitalele) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix i baix elèctric)

FOTOGRAFIA

Marc Javierre

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador