Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
L’ORENETA
de Guillem Clua

La senyora Amèlia, una professora de cant, rep a casa seva un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta recentment. Ben aviat descobrim que la cançó triada, ‘L’oreneta’, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.


Emma Vilarasau i Dafnis Balduz protagonitzen ‘L’oreneta’ premiada obra de Guillem Clua en què Amèlia es qüestiona què és el que ens fa humans, el que defineix la nostra humanitat i arriba a la conclusió que la capacitat de sentir el dolor dels altres és el que ens distingeix de les bèsties. Aquest és el sentiment que vertebra l’obra.

EMMA VILARASAU I DAFNIS BALDUZ PROTAGONITZEN AQUESTA OBRA QUE PARLA DE L’EMPATIA

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Josep Maria Mestres

INTÈRPRETS

Emma Vilarasau
Dafnis Balduz

FOTOGRAFIA

David Ruano

FUNCIÓ ACCCESSIBLE:
La funció de diumenge 23 d'octubre a les 18 h es podrà seguir a partir dels sobretítols que es projectaran en una pantalla, així com per audiodescripció a través d’un sistema de receptors. 

Les persones amb discapacitat visual que tinguin interès a utilitzar el servei d’audiodescripció han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@mees.cat o a les taquilles del Kursaal, de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h).

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
1 i 2 d'octubre - Diverses sessions
TEATRE
dimecres, 12 d'octubre - 18:00 h
TEATRE
divendres, 14 d'octubre - 20:00 h
TEATRE
dijous, 20 d'octubre - 19:00 h