Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Dansa
MADE OF SPACE
Guy Nader | Maria Campos

UN VIATGE VISUAL I SONOR D’UNA DE LES COMPANYIES CATALANES DE DANSA MÉS INTERNACIONALS

‘Made of space’ és un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos emprant patrons de moviment i estructures musicals. L’espectacle forma un espai continu i infinit que queda ocupat de manera geomètrica per un grup d’intèrprets que, igual que els músics, es deixen portar per l’energia i el dinamisme que els uneix.

Formen una xarxa amb recorreguts de variacions infinites, desafiant constantment la gravetat i, alhora, rendint-s’hi. Una poètica de l’espai que deté el flux del temps. Una ona de pura dansa i pur so.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren des del 2006. El seu treball s’ha presentat a diferents festivals i teatres nacionals i internacionals. La companyia conclou amb aquest espectacle una trilogia que va començar amb ‘Time Takes the Time Time Takes’ (2015), i que va continuar amb ‘Set of Sets’ (2018) que vam poder veure al teatre Kursaal l’any 2021.

ENTRADES
DATES
divendres, 27 d'octubre de 2023 - 20:00 h