Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
MAG PERE RAFART
PEREformace

ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya per pal·liar els efectes del Coronavirus. Estem treballant per poder reprogramar aquest espectacles en una nova data. 

 

EL RECONEGUT MAG SOLSONÍ PERE RAFART PORTA AL CONSERVATORI ELS SEUS MILLOR TRUCS 

En Pere Rafart va deixar la seva Solsona natal per treballar en una multinacional de la publicitat. Però als 25 anys va abandonar la feina fixa per dedicar-se a la seva gran passió, la màgia. Va tornar a Solsona i s’hi va estar dos anys llegint tot el que es podia llegir sobre màgia i practicant i creant els seus propis trucs.

Aquesta inversió de temps va donar els seus fruits i l’any 2017 va rebre el premi de Mag de l’Any concedit per la Societat Espanyola d’Il·lusionisme. El 2018 fa el salt internacional amb el segon premi al mundial FISM celebrat a Corea, el certamen més important del món per a il·lusionistes.

Amb aquestes credencials, no va ser estrany que al jove solsoní el cridessin el 2019 per participar a “Fool us” (Enganya’ns), un conegut “talent show” dels Estats Units on actuen els millors mags de tot el món. Ara arriba a Manresa per sorprendre’ns amb els seus trucs de màgia!

 

ENTRADES
DATES
divendres, 20 de novembre de 2020 - 20:00 h